Äntligen! En socialistisk friskola!



Vill du också slippa jobbiga meningsmotståndare som har en annan åsikt än du - och istället skolas i den sanna läran: socialismen?

Äntligen finns nu ett alternativ till dig som inte står ut med dagens borgerliga, högervridna skolvärld!

SSU öppnar snart en socialistisk friskola i Borås där du kan gå i Per-Albins, Tages och Olofs fotspår och lära dig svensk socialdemokratis överlägsna värderingar. I en miljö helt fri från småborgerliga inslag grundläggs ditt liv i Rörelsens tjänst. Mötesteknik och marxism står givetvis på schemat, på bilden får du lära dig trycka t-shirts och göra flygblad och givetvis åker vi på skolutflykt till arbetarekommunens årsmöte!

"Att en socialistisk friskola öppnar bidrar till konsumenternas valfrihet och en större mångfald av producenter som kan konkurrera på skolmarknaden." säger den borgerliga politiker som godkände ansökan.


(OBS! Ovanstående är ett skämt, och visar med pinsam uppenbarhet vilket absurdt regelsystem vi har för att öppna nya skolor i dagens Sverige, där skolföretagens rättigheter att använda våra skattepengar till sina egna syften ställs över elevernas rättigheter till en kvalitativ och opartisk utbildning. Läs mer här.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0